Kik vagyunk?

Sziasztok!

 

Ági, Zsófi és Zoli. Mi hárman vagyunk a Partyholmi webshop új tulajdonosai. Otolecz Ági minket talált arra érdemesnek, hogy ezt a tüneményes webáruházat átadja nekünk. Ezúton is köszönjük Neki. :)

 

Pár szót rólunk:

 

A léggömbök nemcsak a gyerekek, hanem sok felnőtt kedvencei is. Mi is ezek közé a felnőttek közé tartozunk. :) Imádjuk a lufikat. Ezért 2012‐ben jött az ötlet, hogy kezdjünk lufikat forgalmazni. Mindenfélét: kerek lufit, hosszú lufit, mini lufit, óriás lufit, lufi virágot, lufi figurát, levegős lufit, héliumos lufit és sorolhatnám még sokáig, olyan széles a lufi skála. :) Persze ez nem olyan egyszerű, a lufikhoz érteni kell. Nem csak egyszerűen felfújjuk és kész. Ezért lett Zsófi a mi lufi üzletágunk fő pillére. Ő az, aki már (majdnem) mindent tud a lufikról, rengeteg tanfolyamon sajátította el a léggömb‐dekoráció készítés fortélyait, és ennek nincs vége. Mi pedig ott állunk mögötte 20 éves kereskedelmi tapasztalatunkkal, hogy minél magasabb színvonalon tudjunk
kiszolgálni Benneteket. 2014-ben megnyitottuk üzletünket, a Bulizook Boltját, mely ezentúl átvevőhelyként is működik, és Budapesten található, a XII. kerület Böszörményi út 5/B.-szám alatt.

2016. év végén üzletünket elköltöztettük Dunakeszire, az Auchan Korzóra. ezentúl ott vagyunk megtalálhatóak, nagyobb választékkal, hosszabb nyitva tartással.

 

A Partyholmi webáruházat igyekszünk a lehető legszínvonalasabb termékekkel ellátni, hogy a partihoz minden szükséges kelléket megtaláljatok nálunk. Hasznos tanácsokkal, ötletekkel próbálunk segíteni, hogy még jobb legyen a bulitok. Hosszútávú kapcsolatot tervezünk veletek, reméljük Ti is így gondoljátok majd! :)

 

Tartsatok velünk!   :)

 

 

 

Itt találkozhattál már a Partyholmival:

 

http://www.moksha.hu/design/emlekezetes-szuletesnap-kalozokkal-domperekkel/

 

http://csakapuffin.cafeblog.hu/2015/02/23/amikor-mindenki-3-eves-akart-lenni/

 

http://www.ellemagazin.hu/Kiprobaltuk/2015/03/11/3-dolog-amiert-ezen-a-heten-rajongunk/

 

http://www.evamagazin.hu/mai_tipp/39543_legjobb_partikellek_webshop.html

 

http://gyereketeto.hu/kiemelt/mozgasos-fejleszto-feladatok-otthon-kis-helyen