Vásárlási és kiszállítási infók

Reméljük megtaláltad a számodra legjobb party kellékeket, ami segít felejthetetlenné tenni az alkalmat.

 

Ha tovább olvasol, minden vásárlással és kiszállítással kapcsolatos információt megtalálsz. Ha maradnak még kérdéseid mindenképpen olvasd el az oldal alján található Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF), amelyben minden fontos kérdést részletesen megtalálsz és le is tudod tölteni PDF formátumban.

 

Hogyan vásárolj?

Használd a keresőt. Írd be a keresett termék nevét az oldal tetején található ablakba és nyomd meg a „Kereső” gombot.
A termékeket party szerint és kategória szerint is megtalálod. Minden termékről részletes leírást és hozzá tartozó fényképet találsz.

 

Regisztráljak?

Regisztrációval és regisztráció nélkül is van lehetőséged a rendelés leadására.
Ha a regisztráció nélküli vásárlást választod, akkor minden alkalommal meg kell adnod személyes illetve szállítási adataidat.
Ha regisztrációval vásárolsz, akkor csak egyszer kell megadni adataidat. Így bejelentkezéskor a rendszer automatikusan kitölti az adatokat.

 

Milyen fizetési lehetőségek vannak?

Kétféle lehetőség van, utánvétellel vagy előre átutalással.
Ha az utánvételi vásárlást választod, akkor a csomagodat a futárnál kell készpénzben kifizetned.
Ha az előreutalási módot választod, akkor a fizetendő összeget át kell utalnod az Unicredit banknál vezetett számlára. A csomagot ebben az esetben csak akkor tudjuk elküldeni, ha megérkezik a számlára az összeg.

 

Garanciával kapcsolatos kérdések

A törvénynek megfelelően 14 munkanapon belül, indoklás nélkül visszaküldheted a terméket és visszafizetjük az árát a visszaszolgáltatástól számított 30 napon belül. A visszajuttatással kapcsolatos szállítási díj téged terhel. A visszajuttatott termék lehetőleg felbontatlan csomagolásban legyen.

 

Mikor érkezik a megrendelt csomag?

Kétféle lehetőség van, attól függően, hogy az utánvételes vagy az előreutalásos opciót választod.
Ha az utánvételes opciót választod a rendelés leadás utáni harmadik munkanapon. Ha például hétfőn rendeled meg, akkor a csomag csütörtökön érkezik, ha csütörtökön, akkor pedig kedden érkezik meg a csomag.
Ha az előreutalást választod, akkor az utalás beérkezés utáni harmadik munkanapon kapod meg a csomagod. Ebben az esetben e-mailben értesítünk, ha a pénz beérkezik.

 

Mennyibe kerül a szállítás?

Előreutalás esetén:

– 0 – 20.000.- Ft-ig             1190.-Ft

-20.001 Ft.- felett ingyenes

 

Utánvétes szállítás esetén a fenti ár + 190.-Ft utánvétkezelési díj.

( az ár az ÁFA-t tartalmazza)

 

Ki szállítja ki a csomagot?

Webáruházunk megrendeléseit a GLS  csomagszállító teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. A rendelés során a Megjegyzés rovatba írhatsz minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet. Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, igyekszik lehetősége szerint telefonon egyeztetni, ha ez nem lehetséges, értesítést hagy. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást, ám ha másodszorra is sikertelen a kiszállítás, akkor az árut a visszahozza telephelyünkre, és a megrendelést töröljük.