Kategóriák
Kategóriák
Léggömb házhozszállítás

 

Héliumos léggömbök házhozszállítását vállaljuk Budapest egész területén és a környező településekre, előzetes egyeztetés alapján! Budapest területén és 10 km-es vonzáskörzetében 4000 ft, a környező településekre pedig 150 ft/km költséget számolunk fel.

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
FACEBOOK

 

Fizetési megoldás
Termék részletek


A szabadulószoba titka

A szabadulószoba titka
  • A szabadulószoba titka
  • A szabadulószoba titka
  • A szabadulószoba titka
4 500 Ft

 

A szabadulószoba titka egy különleges Quiz kalandjáték. Egy igazi családi játék, hiszen kártyacsomagjai között minden korosztály megtalálja a neki megfelelő nehézségű kérdést.
A társasjáték kiválóan alkalmas baráti társaságok, közösségek csapatépítésére. A szórakozáson túl fontos kísérők a játék során a tudás, a logika és a szerencse.
A játék lényege, hogy négy helyiségen - a börtön, a labirintus, a menekülő és a titok szoba - keresztül jutva elsőként érjünk be a célba. Az út során azonban a szobákból való kiszabaduláshoz a QUIZ és IQ kérdésekre adott helyes válaszokon át érkezhetünk meg egészen a TITOK szobáig, ahol a KULCS megszerzése, megfejtése után léphetünk csak be a célba.
A szerencsemező a fekete lyuk és a dobókocka játékmezők segíthetik, vagy éppen akadályozhatják haladásunkat a játékpályán a CÉL felé.

A doboz tartalma:
- 1 db dobókocka
- 4 db bábu
- 1 db játéktábla
- 4 csomag kártya (gyerekeknek + 1 csomag)
- 1 db játékszabály + utasítás

 


  •  

    Ajánlott életkor: 8 éves kortól

  • Cikkszám
    tarsasjatek01ph
Webáruház készítés