Kategóriák
Kategóriák
Léggömb házhozszállítás

 

Héliumos léggömbök házhozszállítását vállaljuk Budapest egész területén és a környező településekre, előzetes egyeztetés alapján! Budapest területén és 10 km-es vonzáskörzetében 4000 ft, a környező településekre pedig 150 ft/km költséget számolunk fel.

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
FACEBOOK

 

Fizetési megoldás
Termék részletek


Fa 3D puzzle Világtérkép falra - 130 cm*95 cm

Fa 3D puzzle Világtérkép falra - 130 cm*95 cm
 • Fa 3D puzzle Világtérkép falra - 130 cm*95 cm
 • Fa 3D puzzle Világtérkép falra - 130 cm*95 cm
 • Fa 3D puzzle Világtérkép falra - 130 cm*95 cm
 • Fa 3D puzzle Világtérkép falra - 130 cm*95 cm
 • Fa 3D puzzle Világtérkép falra - 130 cm*95 cm
49 000 Ft

 

Fa világtérkép falra.

Lézergravírozott országhatárokkal, államhatárokkal és gravírozott országnevekkel. Aprólékosan kidolgozva, ügyelve a részletekre. Az összes ország, város neve angol nyelven szerepel. Minden egyes darab kézimunka. A falon lévő teljes világtérkép több fa részből áll, amelyeket milliméter pontossággal össze lehet illeszteni. Ez olyan, mint egy egyszerű puzzle. A térkép többrétegű fából készül. Az alkatrészek kézzel festett, speciális, 7 színű fapáccal vannak lekezelve.

A kirakása és falra helyezés egyáltalán nem nehéz, mindent megtalál közvetlenül a csomagban hozzá. Nem szükséges külön semmilyen ragasztót használni, a mellékelt segédeszközök és használati útmutató segítségével pontosan elhelyezheti az egyes kontinenseket és országokat, a mellékelt kétoldalas ragasztószalaggal pedig könnyen felviheti a falra. Tehát nem kell semmilyen ragasztót használni, mert a fal károsodását okozhatja. A Világtérkép összerakást és falra ragasztását bárki meg tudja csinálni.
A térkép 1-2 óra alatt felszerelhető a falra a felhelyezési útmutató segítségével.

A fa világtérkép puzzle felhasználható bármilyen belső stílusos kiegészítőként, csodálatos faldekorációként otthonában vagy munkahelyén, de minden bizonnyal iskolákban is, oktatási céllal jól fog mutatni. Minimalista, tartalmas és igazán inspiráló!

A fa Világtérképcsomagban 1 fa iránytű, 4 fa hajó és 4 fa repülő, amelyeket a térkép mellett a falra ragaszthat, és 135 darab egyedi formájúra, fából kivágott elem (amiből térkép áll össze) található. 

A térképen található feliratok nyelve: angol.
A térkép felhelyezési útmutatója elérhető magyar nyelven!

FIGYELEM: A méretek miatt egyes országok és szigetek szándékosan ki lettek hagyva a térképről, így a térkép földrajzilag nem 100%-ban pontos. Minden térkép egyedi, és az árnyalatok eltérőek, mivel természetes fából készült.


 •  

  Mérete: 130 cm*95 cm

   

  Anyaga: fa

 • Cikkszám
  VT001kicsiph
Webáruház készítés